پسر برنامه نویس

برنامه نویسی و طراحی سایت

پسر برنامه نویس

برنامه نویسی و طراحی سایت

پایگاه داده

چکیده مقاله:

در دنیای امروز به دلیل عواملی نظیر اهمیت سرعت و دقت در انجام کارها، رقابت با رقبا، پیش گیری از خطای عملکرد کاربران وکارمندان سیستم های دستی، سنتی و قدیمی جای خود را به سیستم های کامپیوتری داده اند. سیستم های کامپیوتری نیز روزبه روز در حال تغییر، پیشرفت و بهبود هستند و و همواره به سمت سرعت و دقت بالاتر حرکت می کنند. سیستم های ابری ازجمله این سیستم ها هستند، که امروزه دیتابیس چیست گسترش بسیاری یافته اند. در این پیشرفت های خیره کننده، قطعاً نقش سیستم هایمدیریت پایگاه داده رابطه ای و غیررابطه ای مهم و برجسته است. پایگاه داده، بانک اطلاعاتی و بانک داده همگی عنوان هایمشابهی هستند که کار مهم آن ها، ذخیره کردن انبوهی از داده ها، بازگرداندن نتایج مورد نظر کاربر در سریعترین زمان ممکن ودر برخی موارد، انجام پردازش هایی روی داده های ذخیره شده است.پردازش ابری ارائه خدمات سخت افزاری و نرم افزاری درفضای اینترنت (ابر) می باشد که از قاعده پرداخت به اندازه استفاده، پیروی می کند. رشد سریع این فناوری مشکلات مربوط به آن راافزایش داده است، پس از امنیت؛ یکی از جنبه های دیگری که سبب عقب نشینی سازمان ها در برابر این فناوری می گردد، نحوهامن سازی داده ها در ابر، سرویس های پایگاه داده، مدیریت داده ها و پایگاه داده در پردازش ابری است. این مقاله مطالعه و بررسیجامعی است که به صورت ویژه مسائل مربوط به پایگاه داده ابر، مدیریت و امن سازی داده ها در پردازش ابری و وجود امنیت درپایگاه داده ابری را مورد تحقیق قرار داده است. در این مقاله پایگاه داده و سیستم مدییت پایگاه داده در پردازش ابری، سرویس های ارائه شده توسط پایگاه داده ابر، مزایا و چالش های پایگاه داده ابر و مسائل مربوط به امنیت در پایگاه داده ابری مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

کلیدواژه‌ها:

پردازش ابری، پایگاه داده، پایگاه های غیر رابطه ای، پایگاه داده در ابر، سیستم مدیریت پایگاه داده ابر، امنیت پایگاه داده ابری

کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله

برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:
https://www.civilica.com/Paper-CSITM01-CSITM01_196.html 
کد COI مقاله: CSITM01_196

نحوه استناد به مقاله:

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:

طاهریان دهکردی, سمیه و وحید خطیبی بردسیری، ۱۳۹۳، مدیریت پایگاه داده در پردازش ابری، همایش ملی مهندسی رایانه و مدیریت فناوری اطلاعات، تهران، شرکت علم و صنعت طلوع فرزین، https://www.civilica.com/Paper-CSITM01-CSITM01_196.html


در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (طاهریان دهکردی, سمیه و وحید خطیبی بردسیری، ۱۳۹۳)
برای بار دوم به بعد: (طاهریان دهکردی و خطیبی بردسیری، ۱۳۹۳)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.


منبع: مرجع دانش

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.